Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: بسیار توصیه شده است که روزه‌دار در دهه اول ماه مبارک رمضان خود را ملزم به شرکت در نماز جماعت کند، زیرا در جمع مومنان بودن در تنظیم نگاه و مسیر افراد بسیار تاثیرگذار است.

حمیدرضا مهدوی ارفع، عضو شورای فرهنگی انقلاب اسلامی و کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره اعمال دهه اول ماه مبارک رمضان گفت: در ماه مبارک رمضان حجم زیادی از دعا‌ها و اعمال توسط اهل بیت معرفی شده که بهتر است مومن واقعی برای رسیدن به بیشتر این اعمال و بجا آوردن آنها، ماه مبارک رمضان را به سه دهه تقسیم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: پیشنهاد می‌کنم روزه‌دار در دهه اول ماه مبارک رمضان خود را ملزم به شرکت در نماز جماعت کند، زیرا در جمع مومنان بودن در تنظیم نگاه و مسیر افراد بسیار تاثیرگذار است.

این کارشناس علوم قرآنی بیان کرد: قرائت قرآن آن هم با طمأنینه و با نگاه به معنی آیات و با آرامش نیز یکی دیگر از اعمال روزه‌دار است.

وی با اشاره به دیگر اعمال دهه اول ماه مبارک رمضان تصریح کرد: این دهه زمان خوبی برای توجه به عهدی که امیرالمومنین(ع) میان مؤمن واقعی و قرآن به آن اشاره می‌کند است.

مهدوی ارفع افزود: اینکه روزه‌داران طی یک روز ۵۰ آیه از قرآن کریم را به صورت روزانه، آن هم با توجه قرائت کنند موضوعی است که حضرت «علی(ع)» توصیه کرده‌اند، زیرا افراد می‌توانند در این ایام فقط ۱۰ آیه در صبح، ۲۰ آیه ظهر و ۲۰ آیه را در ساعت‌های شب قرائت کنند و ثوابت بسیار زیادی ببرند.

وی گفت: روزه دار باید افطارهایش را تنهایی نخورد و حتی اگر امکان افطاری دادن ندارند و نمی‌تواند روزه‌داری را به منزل خود دعوت کند، حداقل برای یک نفر طعام آماده کند.

این کارشناس علوم قرآنی تاکید کرد: می‌توانیم برای کسی که در محله‌مان کفاش است و می‌دانیم وضع مالی‌اش چندان خوب نیست، اما در ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرد، غذایی تهیه کنیم و دقایقی قبل از اذان مغرب و عشا کنارش بنشینیم و به بهانه تعمیر کفش هم پولی به او بدهیم و هم از غذای خوبی که خودمان می‌خوریم به آن فرد نیز تقدیم کنیم.

وی اضافه کرد: خوب است از افطارمان به کسی سهم دهیم یا اگر به هیچ عنوان توان افطاری دادن نداریم، هر روز مبلغ مختصری برای کمک به فقرا در نظر بگیریم و صدقه بپردازیم.

مهدوی ارفع تصریح کرد: در دهه اول ماه مبارک رمضان باید سعی کرد محبت و مهربانی را در خانواده، اقوام و اطرافیان گسترش داد. با درست کردن یک لیست و تماس گرفتن با چند نفر می‌توان احوال کسانی که دوستشان داریم را بدون اینکه کار خاصی با آن‌ها داشته باشیم جویا شویم و محبت را به دوستانمان منتقل کنیم.

وی تاکید کرد: ملاقات با کسانی که مدت‌ها آن‌ها را ندیده‌ایم از مواردی است که در ایجاد محبت بیشتر تاثیر بسیار زیادی دارد.

این کارشناس علوم دینی همچنین با اشاره به دیگر اعمال دهه اول ماه مبارک رمضان بیان کرد: در این دهه خوب است خود را مقید به قرائت هر شب دعای افتتاح کنیم و حتی اگر توان خواندن کل دعا را نداریم بر خود واجب بدانیم که فراز‌هایی از دعای ابوحمزه ثمالی را قرائت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: همچنین توصیه می‌کنم کسانی که تا این ایام توفیق بجا آوردن نماز شب را نداشتند، حالا که به بهانه خوردن تا سحر بیدار هستند سه رکعت آخر نماز شب را حتی با کمترین اذکارش بخوانند.

در ادامه می‌توانید دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان را بخوانید:

«اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِکَ

واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِکَ

وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ و

احْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ وسِتْرِکَ

یا أبْصَرَ النّاظرین»

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان روزه نماز افطاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با زادروز کیانوش عیاری طی مراسم ویژه‌ای در روز ۲۲ اردیبهشت گنجینه این کارگردان مولف سینمای ایران در موزه سینما افتتاح می‌شود و تعدادی از هنرمندان و سینماگران درباره ویژگی‌های آثار عیاری و نقش او در ارتقا سینمای ایران سخنرانی خواهند کرد و همزمان فیلم‌های ۸ میلی متری این هنرمند نیز به نمایش درخواهد آمد.

همچنین از روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت تا چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ساعت ۱۷ نسخه‌های اصلاح و مرمت شده فیلم‌های سینمایی «آبادانی‌ها»، «شبح کژدم»، «بیدارشو آرزو» و «بودن یا نبودن» با همکاری فیلمخانه ملی ایران در سالن فردوس به نمایش در می‌آید و پس از نمایش فیلم‌ها جلسه نقد و بررسی با حضور مخاطبان و اهالی رسانه برگزار می‌شود.

حضور در این مراسم برای علاقه‌مندان به سینما آزاد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • حکم نماز و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • گوشه‌هایی از مراسم پرفیض دعای ندبه در امامزاده بهلول (ع) خوی + تصاویر
  • دفاع از کشور مستلزم حضور همه جانبه در میدان است
  • اولین نماز جمعه در «فرومد» اقامه شد
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا